Pořádně chlípný kvíz: Jak moc toho skutečně víte o sexu?

Pořádně chlípný kvíz: Jak moc toho skutečně víte o sexu?

Sex je prostě hitem číslo jedna mezi pozemskými slasti. Umí nás katapultovat do světa rozkoše, který umí být opojně nádherný. Utnout deprese i stres, sblížit nás, prospívat lásce a navíc i zdraví. Pojďte společně s námi zjistit, jaké znalosti o sexuální sféře opravdu máte.

1. Když vás drahý požádá o praktiku za použití erotické pomůcky zvané strap - on, tak tušíte, že to bude?
A) Milování s připínacím penisem
B) Delikátní praktika na poli análního sexu, při které se stimuluje anální otvor jazykem a rty.
C) Jedná se o bičík, takže krapet ostřejší sex.

2. V dnešní době je v sexu možné naprosto všechno, dokonce i hrátky s močí. A nás zajímá, jaký název je charakterizuje?
A) Necking
B) Pissing
C) Petting

3. Představte si situaci, kdy vás drahý požádá, ať jste mu nevěrná v přímém přenosu, a tedy přímo před jeho zraky. Tohle je totiž klidně reálné. Pokud tento návrh padne ve vaší ložnici, tak máte zřejmě doma muže, co fušuje do?
A) Rimmingu
B) Fistingu
C) Kandaulismu 

4. Něco pro milovníky porna. Pod jakým pojmem budete vyhledávat video, ve kterém muž strká penis do otvoru, kde ho na druhé straně uspokojuje vnadná žena, kterou však nevidí.
A) Glory hole 
B) Tak tohle se v pornu přece nestává.
C) Gokkun

5. Poslední dobou se tzv. hluboký orální sex skloňuje ve všech pádech a již není pouze a jenom výsadou porna. Jak se tato praktika jmenuje?
A) Crazy throat
B) Keep throat
C) Deep throat

6. Když máte zájem o napodobeninu mužského penisu bez vibrací, tak zvolíte?
A) Venušiny kuličky
B) Vibrátor
C) Dildo

7. V případě, že muž uspokojuje orálně ženu, tak tento pár provádí?
A) Ass to mouth
B) Cunnilingus
C) Felaci

8. Jaké látky jsou přidávány do afrodiziak pro zvýšení milostného apetitu?
A) Feromony
B) Androgeny
C) Estrogeny

9. Pánové, kterým učarovalo polykání, budou často sledovat porno video s tématikou?
A) Cumstache
B) Furry
C) Gapes

10. Jedná se o revoluční hit, kterému podlehly miliony žen po celém světě. Tato erotická pomůcka se špičkově postará o klitoris a zajistí vám orgasmus. Pokud tohle budete chtít zažít, tak si musíte pořídit?
A) Tenga
B) Womanizer
C) Venušiny kuličky

Řešení
1) A, 2) B, 3) C, 4) A, 5) C,
6) C, 7) B, 8)A, 9)A , 10) B

2016-07-20 12:11:05

Přejít na všechny články a testy

Další zajímavé články

Když vás láká deep throat a nevíte, jak na to!

Chcete vašeho drahého potěšit něčím vyloženě nevšedním, co ho zvedne ze židle a přitom ho utvrdí v pocitu, že právě vy jste jeho osudovou ženou a dokonalou milenkou v jednom? Tak pak mu dopřejte deep throat, neboli hluboké hrdlo. Jakmile se jeho penis ocitne ve vašem krku, bude jím cloumat maximální…

Na nevěru jsou vždycky dva! Upřímné zpovědi žen, které ztratily rozum!

K tomu, abyste se nechali unést chtíčem, stačí méně, než se může zdát. A když si navíc na vás počíhá touha ve chvíli, kdy jste paralyzováni absencí sexu, nebo je volání rozkoše silnější, než všechny důvody vedoucí k tomu, proč to nedělat, zřejmě vám vpluje do života. Ať už je to tak či onak, sex to …

Zacíleno na ženy: Druhy orgasmů a návod, jak je prožít!

Sex je přirozenou součástí našich životů. Jeho prostřednictvím se nejenom vyznáváme z lásky, ale také se na žhavou chvilku katapultujeme do ráje, kde není nic jiného, než vy a rozkoš doznívající na vlnách orgasmu. Vaše mysl zažívá milostnou nirvánu a vaše tělo se chvěje jako list osiky. Pokud je vám…

Womanizer recenze: Váš klitoris si ho zamiluje a vy zase ty jisté orgasmy, které umí zařídit!

Womanizer mi daroval partner k narozeninám s vysvětlením, abych se v těch chvílích, kdy musí odjet služebně pryč, mohla hýčkat právě tímto pomocníkem. Prvně jsem byla skeptická, protože v našem nočním stolku máme hned několik erotických hraček, ale nakonec jsem mu dala šanci a musím říct, že opravdu…

Cyberskin - nature Skin - Umělá kůže v erotice

  Cyberskin jedná se o materiál vskutku převratný. Jde o mix těch nejjemnějších silikonů, který Vám simuluje pocit dotyku s pravou pokožkou. Odtud také onen název umělá kůže nebo klonovaná kůže. Výrobky z tohoto materiálu mají vlastnosti, které Vás svou podobností s originálem až vyděsí. Povrch je p…

Sex s ex: Záruka ověřeného sexu, nebo cesta špatným směrem?

Kdysi jste vybuchovali slastí, sex vám šel jako po másle a pak přišel konec. Máte choutky vpašovat se tomu druhému pod peřinu zas a znovu? Ať už jsou vaše důvody jakkoli všeříkající, možná se vyplatí znát následky. Rozchod sice proběhl, ale i tak bez něj či ní nemůžete a ani nechcete být? Tam, kde…

Fun Factory a Lelo, módní barvy léta 2009

LELO Liv Limet green - vibrátor pro ženy i mužeLELO Liv Limet green je vibrátor s hladkým povrchem a jemně prohnutým tvarem, jako by připomínal prohýbající se ženu. Jeho tvar a velikost tak bez jakýchkoliv problémů pronikne do všech skulinek a zákoutí.Tento vibrátor je vhodný k dráždění ženy i muže.…

Třpytivá elegance: Pavé by Jopen

JOPEN svou novou kolekcí 5 luxusních vibrátorů Pavé předvádí, že diamanty jsou u dívek a žen velmi oblíbené. Z nejnovější kolekce vyzařuje "starý hollywoodský" glamour, hedvábně hladké výrobky jsou pojmenované podle ikonických žen a jsou zdobené krásnými kameny imitující diamanty. Se svou…



Zákaznická infolinka
+420 608 770 472

E-mail
info@vibratory-online.cz

Doručujeme
diskrétně
a rychle
Nad 1 500 Kč
doprava
zdarma
Ke každé objednávce
10% sleva
na další nákup
2 500 položek
skladem
u nás
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Vibrátory-online.cz
Upozornění, internetový obchod obsahuje sexuální a erotickou tématiku a je určen osobám starším 18 let.

Vstoupit Odejít